Naturisme, naakt maakt kwetsbaar en vraagt respect.

Kunstwerk France

Mijn achtergrond ligt in het naturisme daarom zijn respect voor mens en natuur voor mij belangrijk en vanzelfsprekend. Door deze achtergrond kijk ik op mijn eigen manier naar het uiterlijk van mensen. Ik vind het belangrijk dat mijn modellen echt zijn en geen risico's met hun lichaam hebben genomen om het te "perfectioneren".

Een natuurlijk bloot lichaam is toch ook veel mooier dan een kunstmatig "geperfectioneerd" lichaam.

Ik werk graag met modellen van alle leeftijden omdat een naakt lichaam volgens mij op elke leeftijd interessant en mooi is. Zo heeft een jong, naakt lichaam de schoonheid van de jeugd, maar het oudere lichaam zal meestal een heel verhaal vertellen. Een ouder model is dus ook mooi en is op een eigen manier een extra mooi model voor mijn fotokunst. kunstwerk Even Weg Je hoort mij niet zeggen dat mijn lichaam perfect is, maar bijvoorbeeld elk (operatie-) litteken op mijn lichaam verteld een verhaal. Die littekens horen dan ook bij mij en elk litteken verteld een verhaal over wat ik heb meegemaakt in mijn leven.

Om mijn kunst te verkopen moet ik met professionele modellen gaan werken. Ik weet echter dat ik dan niet tevreden zal zijn over de kunstwerken die ik maak en ik verkoop alleen kunstwaar die ik mooi vindt.