Bloot poseren voor Fotobodyart fotokunst

Ik werk niet met betaalde modellen met zogenaamde "perfecte" lichamen maar met echte mensen zoals je ze dagelijks op straat tegenkomt dus dun, dik, groot, klein, jong en oud enz. Het is jammer dat veel mensen niet durven te poseren omdat ze zichzelf niet mooi vinden, wat echt niet terecht is.

Kunstwerk Toekomst

Gelukkig ben ik met mij fotokunst begonnen in een tijd dat bloot meer geaccepteerd was als op dit moment.
Deze verandering is vermoedelijk de reden dat het nu moment moeilijk is om modellen voor naakte kunst te vinden Voor jongeren geldt dit nog sterker, waarbij een andere reden is dat ze rekening moeten houden met mogelijke problemen bij sollicitaties in de toekomst.

Voor bijna al mijn modellen was het de eerste keer dat ze naakt poseerden. Ik ben hen extra dankbaar dat ze voor mijn kunst naakt wilden poseren. Zeker in een tijd waarin bloot steeds meer een taboe is geworden is het extra fijn dat ze zich zo kwetsbaar wilde opstellen. terug

Jammer dat er modellen onherkenbaar moeten zijn.

Het is wel jammer dat ik enkele modellen onherkenbaar in mijn kunst moest verwerken omdat het model bij herkenning door de werkgever, collega's, familie of vrienden enzovoort problemen zou (kunnen) krijgen.

Hierdoor kan ik soms alleen de mooie buitenkant laten zien en kan ik niet de (ook interessante) persoonlijkheid laten zien op een manier zoals ik dat graag wil. terug