Fotobodyart, respect voor het model!

Kunstwerk Toekomst

Als je voorbeelden van mijn fotokunst bekijkt, zul je zien dat respect voor het model voor mij het belangrijkste uitgangspunt is!

Voordat ik begin aan een Fotoshoot wil ik graag het model wat beter leren kennen.
Dit in de eerste plaats door mijn interesse in de mens waarmee ik tijdens deze fotosessie ga werken.
Maar het gesprek is voor mij ook belangrijk omdat ik (in mijn kunst) probeer meer van het model te laten zien dan alleen de mooie, interessante buitenkant.
Als het model zichzelf goed in mijn kunst herkent is voor mij het kunstwerk al voor een groot deel gelukt en ik denk hierbij zeker niet alleen het uiterlijk. terug.

Fantastische modellen, enorm bedankt!

De modellen die voor mijn kunst poseerden hebben zich aangemeld omdat ze mijn kunst mooi vinden. Ik ben de modellen dankbaar dat ze wilden poseren, daarom mochten ze altijd een kunstwerk uitzoeken (uit de kunstwerken waarvoor zij model stonden).

De Fotoshoot's waren voor mij (ondanks mijn naturalistische achtergrond) best wennen.
Tijdens de Fotoshoot was ik soms nerveuzer dan het model (gelukkig is dat verandert
Het was ook daarom fijn te ontdekken dat ze aardige, geduldige en fijne mensen zijn, daarom ben ik blij dat veel van hen goede vrienden geworden zijn.
Die littekens horen dan ook bij mij en elk litteken verteld een verhaal over wat ik heb meegemaakt in mijn leven.

Om mijn kunst te verkopen moet ik met professionele modellen gaan werken. Ik weet echter dat ik dan niet tevreden zal zijn over de kunstwerken die ik maak en ik verkoop alleen kunstwaar die ik mooi vindt.